Bønneseminar, lovsang og bønn

Bønneseminar med Rhonda Hughey

Bønneskolen som har vært arrangert de senere årene under Bønneuka, har vært en suksess. Dette konseptet fortsetter også under Bønneuka 2019, tirsdag til torsdag (15. – 17. januar). Vi regner med fulle hus i Misjonskirken!

Disse kveldene som nå kalles “Bønneseminar, lovsang og bønn”, består av åpning med lovsang, to sesjoner med inspirerende og levende undervisning om bønn, og ikke minst bønn for byen. Dag Heggset er blant dem som leder lovsang disse kveldene.

Til Bønneuka 2019 presenterer vi et nytt navn i Trondheim, nemlig Rhonda Hughey! Det vil si, for deg som har vært på Oase eller på bønnekonferansen på Grimerud de siste årene, er hun ikke ukjent. Og nå har Rhonda også nylig giftet seg med en nordmann, så hun er i ferd med å bli litt norsk!

Rhonda har arbeidet mange år i det internasjonale lederteamet i Transformation, og i lederskapet for International House of Prayer (IHOP) i Kansas. I Norge er hun ellers kjent som forfatter av boka «Desperat etter Guds nærvær» (Proklamedia). Vi tror Rhondas budskap er akkurat det vi kristne i Trondheim trenger nå, i forberedelsene for det som ligger foran i denne byen.

Opplegget blir: Tirsdag – torsdag kl. 19.00-22.00 inviterer vi til Bønneseminar, lovsang og bønn for byen i Misjonskirkens lokaler:

* Åpning og lovsang kl. 19.00

* Bønneskole i 2 sesjoner, Rhonda Hughey underviser

* Pause med åpen kafé

* Felles bønn for byen/forbønn

Disse tre dagene har vi et særlig samarbeid med Bibelskolene i Trondheim.