Bønneseminar, lovsang og bønn

Bønneseminar med Rhonda Mathisen og Bjørn Olav Hansen

Vi fortsetter med Bønneseminar, lovsang og bønn også denne gangen tirsdag til torsdag kveld (14. – 16. januar). Vi regner med fulle hus i Misjonskirken!

Disse kveldene består av åpning med lovsang, to sesjoner med inspirerende og levende undervisning om bønn, og ikke minst bønn for byen. Solveig Tokheim og Dag Heggset er blant dem som leder lovsang disse kveldene.

Under Bønneuka 2019 fikk for første gang i Trondheim stifte bekjentskap med Rhonda Mathisen (dvs hun het da Rhonda Hughey, men har siden sist giftet seg med en nordmann!). Hun kommer tilbake og skal undervise to kvelder også under Bønneuka 2020. Bjørn Olav Hansen kommer også tilbake til Bønneuka nå denne gangen, etter noen års pause, og skal undervise en av kveldene.

Rhonda har arbeidet mange år i det internasjonale lederteamet i Transformation, og i lederskapet for International House of Prayer (IHOP) i Kansas. I Norge er hun ellers kjent som forfatter av boka «Desperat etter Guds nærvær» (Proklamedia), og hovedtaler på Oase flere ganger – senest nå sist sommer. Vi tror Rhondas budskap er viktig for oss i landet i den tiden vi nå er inne i, og ser fram til ha henne tilbake i Stiftstaden!

Bjørn Olav er ordinert pastor i Det Norske Baptistsamfunn, og leder av Kristi himmelfartskapell – et økumenisk bønnekapell i Vestre Toten. Han er initiativtager til Nasjonalt bønneråd, et forum for de fleste bønnenettverkene i Norge, og er også en del av lederteamet for de nasjonale bønnekonferansene på Grimerud. Bjørn Olav har skrevet flere bøker om bønn, og holdt bønneseminarer i inn- og utland gjennom mange år.

Opplegget blir: Tirsdag – torsdag kl. 19.00-22.00 inviterer vi til Bønneseminar, lovsang og bønn for byen i Misjonskirkens lokaler:

* Åpning og lovsang kl. 19.00

* Bønneskole i 2 sesjoner, Rhonda Mathisen / Bjørn Olav Hansen underviser

* Pause med åpen kafé

* Felles bønn for byen/forbønn

Disse tre dagene har vi et særlig samarbeid med Bibelskolene i Trondheim.