Hans Weichbrodt, Kari Holmås og Anne Christiansen til Bønneuka 2017

Bønneuka 2017 nærmer seg. Fra 15.-22. januar kan du være med på årets viktigste uke, når kristne fra alle slags menigheter og kirker kommer sammen. Vi forenere oss om det noe av det viktigste: bønn for byen og for kristen enhet.

Hans Weichbrodt kommer tilbake til Bønneuka også denne gangen, etter flere vellykkede besøk tidligere. Han skal denne gangen tale i åpningsmøtet søndag 15. januar, delta i Våre åndelige røtter mandag kveld, og undervise den første av Bønneskolekveldene.

De siste to kveldene av Bønneskolen, onsdag og torsdag, kommer Kari Holmås for å undervise. Les mer om Bønneskolen og Kari Holmås HER.

Lørdag under Bønneuka 2017 kommer Anne Christiansen. Hun har lang fartstid som forkynner og bibellærer, og har gjennom sin dynamiske undervisning inspirert tusenvis av mennesker til å elske Jesus og leve med Ham som forbilde i hverdagen. Anne er gift med Stephan, og sammen er de pastorer i Jesus Church og ledere for misjonsarbeidet Jesus Revolution og Bibel- og misjonsinstituttet TBBMI. I tillegg er Anne initiativtaker til JesusKvinner. Det er første gang Anne Christiansen besøker Bønneuka i Trondheim, og du kan høre henne i seminar og celebration for ungdom/unge voksne lørdag 21. januar.

Magritt Brustad fra Tromsø har dessverre måttet melde sykeforfall, men vi håper at hun kommer til Trondheim ved en senere anledning.

Vær med på bønnevakt, eller delta på en av de mange andre arrangementene. Klikk deg fram i menyen til venstre og les mer.

Vi ses i januar!