Magritt Brustad og Hans Weichbrodt til Bønneuka 2018

Magritt Brustad kommer til Bønneuka for første gang i 2018. Magritt er en mye brukt forkynner i ulike sammenhenger og menigheter. Hun harvært en av initiativtakerne og leder for det tverrkirkelige bønnearbeidet i Tromsø. Hun har gjennom mange år også vært delaktig i ulike bønnekonferanser og satsinger i Nord-Norge og nordområdene, som ligger henne spesielt på hjertet. Hennes forkynnelse er inspirerende, og hun oppmuntrer alle kristne til å tro Guds løfter om fornyelse og vekkelse i landet vårt. Brustad tilhører Tromsø Baptistmenighet.

Vi gleder oss til å høre Magritt Brustad forkynne under åpningsmøtet 14. januar kl. 19.00 i Misjonskirkens lokaler.

Så er vi glade for at Hans Weichbrodt kommer tilbake til Bønneuka i Trondheim nok en gang. I 2018 skal han undervise to kvelder under Bønneskolen, tirsdag 16. januar og onsdag 17. januar.

Hans Weichbrodt er inspirator innenfor den svenske Oasebevegelsen. Han sitter i ledergruppen for Jesusmanifestasjonen i Sverige, og reiser som forkynner i flere land. Hans første bok, ”Gjennom stormen” kom på norsk i 2013. Hans forkynnelse er ærlig, inspirerende og humoristisk. Weichbrodts første besøk som forkynner i Trondheim var under Bønneuka 2014, og han har deltatt hvert år siden det. Han har et spesielt hjerte for nettopp Trondheim, og besøkte byen for å be mange år på rad før 2014.