Sammen for Hans ansikt / Europe’s Wells 22. – 23.jun

Velkommen til bønnekonferanse i Trondheim 22. – 23. juni. Den helga går en stor felles europeisk bønneaksjon av stabelen, og i Norge er det Trondheim som er valgt som deltakerby. Målet er samtidig bønn på flest mulig steder i Europa der det har vært kilder av vekkelse og fornyelse gjennom kirkehistorien. Bønneuka og 24/7 Trondheim er arrangører, sammen med kirker i byen, Nasjonalt bønneråd, Ungdom i Oppdrag og Nordic Harvest Mission.

Program:

Lørdag 22. juni:

Kl. 12 – 16   Sammen for Hans ansikt. Lovsang og bønn.

Kl. 19 – 22   Sammen for Hans ansikt. Lovsang og bønn.

Søndag 23. juni:

kl. 11 – 13   Gudstjeneste sammen for Hans ansikt.

Sted: Trondheim misjonskirke, Arkitekt Christies gt 1c

Trondheim var jo gjennom mange hundre år et åndelig kraftsentrum, ikke bare for Norge men for store deler av Europa. Det strømmet frelse og helbredelse fra Nidaros/Trondheim, og tusener av mennesker kom hvert år hit for å finne Gud. Snorre sier at til Nidaros «…kom det så mange mennesker at det var som en hær, halte eller blinde eller folk som var syke på andre måter, og de gikk friske derfra…»

Vi tror at denne åndelige kilden til frelse og helbredelse igjen skal avdekkes så den kan strømme fritt. Vi ber om og tror at Herrens hus i Trondheim skal gjenreises, så tilbedelsen og lovsangen igjen stiger herfra, at Hans klare Ord går ut, og at folkeslagene igjen skal strømme hit for å finne Gud.

Lørdag og søndag 22. – 23. juni samles vi for å be inn i dette. Lokale og nasjonale bønne- og lovsangsledere deltar.

For spørsmål, ta kontakt med Tarjei Cyvin på tlf. 90637708.